Industrie

Bouwindustrie

Bent u op zoek naar de optimale bescherming en afwerking voor uw bouwproject? Dan is Flanders Color voor u de juiste partner.
Dankzij de kwaliteit en flexibilteit van onze producten, laat ons watergedragen gamma toe om zowel metalen, als kunststoffen te behandelen. Dit betekent dat wij u perfect kunnen helpen bij het beschermen en afwerken van muren, vloeren, ja, zelfs volledige gebouwen.
Hooggekwalificeerde medewerkers, een verregaande knowhow en onze eigen, spitstechnologische labo’s zorgen er bovendien voor dat wij met onze aanpak op maat alle kleuren en glansgraden aankunnen en dit steeds binnen de kortst mogelijke leveringstermijn.

Carrosserie

Bij Flanders Color beseffen we terdege hoe belangrijk de kwaliteit en hoogwaardigheid van een lak is, zeker ook voor de carrosserie-industrie. Daarom kiezen wij ook resoluut voor Nexa Autocolor. Dankzij merken als PERMOBEL® en BELCO® veroverde dit merk in 1925 reeds een plaats als trendsetter en marktleider waar het laktechnologie betrof. Een positie die zij doorheen de jaren perfect wisten te behouden, dankzij de hun technologische vooruitstrevendheid en een onbetwistbare kleurexpertise.
Met de introductie van de baanbrekende laklijn 2K® en het AQUABASE®-gamma, 's werelds eerste watergedragen basislak, maakten zij hun reputatie als toonaangevende speler met een sterke neus voor kwalitatieve innovatie meer dan waar.
De gedeelde passie voor kwaliteit, service en innovatie zorgt ervoor dat Nexa Autocolor en Flanders Color de perfecte partners zijn voor elk bedrijf in de carrosserie-industrie.

Uvecryl: de juiste keuze voor de decoratieve afwerking van metalen gevelelementen

De opmars van aluminium en verzinkt staal voor de productie van ramen, deuren, garagepoorten en zelfs volledige veranda’s is er één die zich elk jaar opnieuw verderzet. Om de esthetische meerwaarde voor de bouwindustrie te verkrijgen, hebben de voorgelakte of gepoedercoate, metalen gevelelementen echter vaak een afwerking nodig in een kleur en glansgraad naar keuze.
Precies voor dit doel werd Uvecryl ontwikkeld, een kwalitatieve afwerking voor elk metalen gevelelement, dat optimaal tegemoet komt aan de hoge eisen waaraan toplagen voor buitenmaterialen moeten voldoen:
 

  • Snelle droging en doorharding
  • Hoge oppervlakte hardheid
  • Uitstekend kleur en glansbehoud
  • Perfecte hechting op poeder en coilcoating
  • Zeer goede hechting op staal en aluminium
  • Goede hechting op verzinkt staal en koper
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Standaard beschikbaar in 3 glansgraden die onderling mengbaar zijn

 
Bent u op zoek naar de juiste partner om uw project te bespreken? Wilt u graag het advies van een expert inzake coatings voor carrosserie of bouwindustrie? Neem dan snel contact op met Flanders Color. Elk van onze ervaren adviseurs staat te popelen om ook voor uw project een topresultaat te realiseren.