Verkoop

Bij Flanders Color weten we dat onze kwalitatieve verven en coatings wel een uitstekende basis vormen voor al uw noden inzake schilderen en coaten, maar dat een topresultaat voor uw inspanningen echter evenzeer afhankelijk is, van de apparatuur die u bij de werkzaamheden gebruikt. Alleen het gebruik van de juiste materialen én toebehoren, kunnen tenslotte in een optimaal effect resulteren.

Daarom produceert Flanders Color niet alleen hoogstaande verven en coatings - dit zowel voor de industrie, professionele schilders, als klanten in de hout- en meubelsector - maar kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van een uitgebreid gamma aan machines en toebehoren, waaronder:
 

  • Stellingen
  • Airless spuitapparatuur
  • Schuurmachine giraffe
  • ...

 

Dit is vanzelfsprekend slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Als partner voor onze klanten streven wij er immers naar een totaaloplossing te kunnen bieden. Het spreekt voor zich dat alle materialen die u bij ons koopt, van een gelijkaardig kwaliteitsniveau zijn als onze eigen producten. Voor klanten met een eenmalige behoefte aan extra machines, voorziet Flanders Color bovendien ook in de verhuur van allerlei toebehoren.
Bent u niet zeker welke apparatuur u het best kunt inzetten bij uw schilderactiviteiten? Wilt u graag advies omtrent het optimaal aanbrengen van uw coatings? Of wenst u gewoon na te gaan of wij ook de nodige stellingen en machines voor uw project kunnen leveren? Aarzel dan niet en neem nu contact op met een Flanders Color-expert. Hij staat u graag met raad en daad bij.

Tip: Wist u trouwens dat u als zakelijke klant uw bestelling ook rechtstreeks via ons bestelformulier kunt plaatsen? Op die manier regelt u alles op eender welk uur van de dag.
Ook flexibiliteit maakt immers deel uit van de Flanders Color klantenservice.