Schilder

Bent u als professioneel schilder op zoek naar een partner die in staat is om zowel gangbare verfformules, als producten op maat te vervaardigen? Zoekt u bovendien een leverancier die begrijpt dat tijd soms uiterst essentieel is en dus meestal ook in staat is om snelle toeleveringen te realiseren, zelfs bij exclusieve producties op maat? Dan is Flanders Color voor u de juiste keuze.

Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreide technische knowhow, biedt Flanders Color u als vakman de nodige ondersteuning en dit op tal van vlakken, waaronder:
 

  • Productie van paint én non-paint oplossingen
  • Vervaardiging en levering van decoratiematerialen
  • Verkoop van diverse machines en stellingen
  • Advies en ondersteuning

 

Naast een uitgebreid productengamma, staat Flanders Color bovendien garant voor een ongeziene flexibiliteit. Wij beseffen immers perfect dat u als professional niet gebonden wenst te zijn aan de openingsuren van een leverancier en in staat wilt zijn om opdrachten rustig af te werken, zonder te moeten stilstaan bij de materialen voor een volgend project. Daarom kunt u als professionele klant probleemloos uw bestellingen plaatsen via onze website. Voor het ophalen van uw materialen zijn al onze filialen uitgerust met een afhaalsas, zodat u ook buiten onze openingsuren zorgeloos uw bestelling kan oppikken.
Hebt u nog vragen of opmerkingen? Bent u op zoek naar professioneel advies voor één van uw volgende opdrachten? Wenst u te weten of Flanders Color de nodige machines en stellingen kan leveren voor een project? Aarzel dan niet en neem nu contact op met één van onze experts. Zij staan immers steeds voor u paraat.

Tip: Geef uw eventuele aankleuringen tijdig door aan het gewenste filiaal. Dit kan elke weekdag tot 17:00u, behalve op vrijdag, wanneer het inplannen van deze orders afloopt om 16:00u. Op die manier kunt u ook steeds rekenen op dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden.